Automatische kartonnen doos hoek etiketteermachine

Automatische kartonnen doos hoek etiketteermachine
De machine wordt veel gebruikt in cosmetica, voedsel, medicijnen, dagelijkse chemicaliën, elektronica, speelgoed, hardware, kunststoffen en andere industrieën, en kan worden toegepast op verschillende vliegtuiglabels, en de vervanging van het coatingmechanisme kan voldoen aan de ongelijke oppervlakte-etikettering; en de machine heeft de voordelen van hoge stabiliteit, goed labeleffect, geen luchtbellen, geen rimpels en nauwkeurige labels.

Parameters van etiketteermachine
Label lengte10 mm ~ 300 mm
Label breedte10 mm ~ 150 mm
Rollabel buitendiameter300 mm ~ 350 mm
Rollabel binnendiameter70 mm ~ 75 mm
Nauwkeurigheid± 1 mm
Label snelheid30 ~ 120 stuks / min
Transportband snelheid5 ~ 25 m / min
Geschikt labeltypeZelfklevend stickeretiket (transparant etiket is beschikbaar)
Werkende luchtdruk0.4-0.6Mpa
Spanning220VAC ± 10 50HZ
Kracht1500W
Gewicht230 kg
Algemene afmeting2000 mm × 800 mm × 1500 mm

Belangrijkste kenmerken

1) Breed toepassingsbereik, kan voldoen aan de behoeften van allround flesetikettering of vierkante flesetikettering, etikettering omschakelen tussen de fles is eenvoudig, gemakkelijk aan te passen

2) De nauwkeurigheid van het label is goed, de labelomleiding gebruikt het rectificatiemechanisme, de tape wijkt niet af, de labelpositie en de helling zijn instelbaar en de afstelling heeft geen dode hoek.

3) De labelkwaliteit is uitstekend, neem de elastische persdekselband aan, het label is plat, geen kreukels, verbeter de verpakkingskwaliteit.

4) De toepassing is flexibel, de etiketteermachine van het flesstaande type is voorzien van een automatische flessenscheidingsfunctie, kan in een enkele machine worden geproduceerd en kan ook worden aangesloten op de productielijn.

5) Intelligente controle, automatische foto-elektrische tracking, niet-etikettering, niet-standaard automatische correctie en automatische detectie van etiketten, preventie van lekkage en etiketverspilling.

6) Hoge stabiliteit, de ondersteunende apparatuur loopt 7 × 24 uur, Mitsubishi PLC, Weinview tochscreen, KEYENCE flessensensor, Leuze hoge nauwkeurigheid labelsensor.

7) De aanpassing is eenvoudig, de etiketteringssnelheid, de transportsnelheid en de flessenscheidingssnelheid kunnen een traploze snelheidsregeling realiseren en de aanpassing wordt uitgevoerd volgens de vereiste.

8) Sterk en duurzaam, stel het drie staven-afstelmechanisme goed, maak volledig gebruik van de stabiliteit van de driehoek, de hele machine is solide en duurzaam. Het is gemaakt van volledig ss304 roestvrij staal, wat in overeenstemming is met de vereisten van GMP-productie.

Automatische-kartonnen doos-hoek-etiketteermachine-details

Details

Afwikkelmechanisme

Het maakt gebruik van het rollabel. Het mechanisme zal afwikkelen wanneer de machine in werking is.
- Toepassing van etiket: zelfklevend etiket, droge lijmfilm, elektronische toezichtscode, streepjescode enzovoort.
- Toepassing van het product: producten die nodig zijn om labels of films op een vlak, groot boogoppervlak te bevestigen

Tractiefunctie

Het trekt aan het label waardoor de nauwkeurigheid van het label toeneemt. Het is een eenvoudige structuur die gemakkelijk te bedienen is. en kan de labelexcursie voorkomen.

Sensor

Ondersteuning van langdurig werk, geen hete, nauwkeurige detectie, eenvoudige bediening. Het zal het label detecteren wanneer de machine in werking is. Dus kan de nauwkeurigheid toenemen.

Afdekmechanisme

Eenvoudige aanpassing, standaardvorming, geen rimpels, geen luchtbellen

Machine materiaal

Sterk en duurzaam, gebruik een verstelmechanisme met drie staven, maak volledig gebruik van de stabiliteit van de driehoek, de hele machine is solide en duurzaam. Het is gemaakt van volledig ss304 roestvrij staal, wat in overeenstemming is met de vereisten van GMP-productie.

Componenten

Hoge stabiliteit, de ondersteunende apparatuur werkt 7 × 24 uur, Mitsubishi PLC, Weinview-scherm, KEYENCE-flessensensor, Leuze-labelsensor met hoge nauwkeurigheid.

Inkjet printer

Het kan worden uitgerust met een inkjetprintermachine, die de productiedatum en het batchnummer online kan afdrukken, het verpakkingsproces van de fles kan verminderen en de productie-efficiëntie kan verbeteren.

Lintprinter

Het kan worden uitgerust met een lintprintermachine, die de productiedatum en het batchnummer online kan afdrukken, het verpakkingsproces van de fles kan verminderen en de productie-efficiëntie kan verbeteren.

Toepassing

Het kan worden gebruikt voor etikettering, kartonnen dozen, verschillende kaarten, papieren vellen, ongevouwen papieren dozen, PE-zakken, boeken en dergelijke, en kan ook worden geplakt met beschermende films op het oppervlak van verschillende producten