Automatische horizontale flacon sticker etiketteermachine

Automatische horizontale flacon sticker etiketteermachine
Dit apparaat is geschikt voor omtreks- of halfronde etikettering van verschillende onstabiele cilindrische objecten. Op grote schaal gebruikt in cosmetica, voedsel, medicijnen, dagelijkse chemicaliën, elektronica, speelgoed, hardware, plastic en andere industrieën, kan een volledige cirkel / cirkelmarkering bereiken. Het gebruik van horizontale levering en horizontale etikettering verhoogt de stabiliteit en verbetert de etiketteringsefficiëntie. Optionele lintcodeerder en inkjetprinter, tegelijkertijd labelen om het partijnummer van de printproductie, de productiedatum en andere informatie te verkrijgen, om integratie van labels en coderingen te realiseren, verpakkingsprocessen te verminderen en de productie-efficiëntie te verhogen. Toepasselijke stickers, stickers, elektronische bewakingscodes, barcodes, tweedimensionale codelabels, transparante labels, enz. Hoge stabiliteit van de apparatuur, labeleffect, geen luchtbellen, geen kreukels, hoge labelnauwkeurigheid.

RitServomotorbestuurder
Etiketteringssnelheid100-300 STKS / Min
Flessendiameter15 mm - 150 mm
Label Lengte15 mm - 150 mm
Label Hoogte10 mm - 90 mm
Label Exact1 mm
Max. Diameter labelrol300 mm
Label kerndiameter76 mm
Ingangsvermogen220V eenfase 750W

Producteigenschappen

* 304 roestvrijstalen frameconstructie
* De etiketteringssnelheid wordt automatisch gesynchroniseerd met de transportbandsnelheid om kwaliteitslabels te garanderen;
* Automatische invoer draaitafel diameter 550 mm
* Hot foil codeermachine
* Servomotor en PLC en touchscreen zorgen voor een exact label
* Controleer automatisch de lengte van labels
* Voorzien van waarschuwingsapparaat voor onvoldoende labels, gebroken labels
* Geen fles, geen etikettering
* Geen labels, geen labels en automatische waarschuwing
* Geen lint, automatische waarschuwing
* De fles staat op het dienblad en automatisch op de transportband om te labelen
* Servomotorbesturingslabel, geen labelbreuk, hoge snelheid.

De automatische etiketteermachine voor ampullen / flacons wordt vervaardigd onder streng toezicht, met inachtneming van de strikte GMP-normen voor gebruik in de farmaceutische en aanverwante industrieën. Zeer strikte kwaliteitscontrolenormen die tijdens het productieproces zijn aangenomen, zorgen voor een probleemloze werking en vereisen minimale onderhouds- / uitschakeltijd. De hoge output van de machine bespaart productiekosten en bespaart ook kostbare tijd. De automatische ampullenetiketteringsmachine heeft een variabel wisselstroomfrequentieaandrijfsysteem voor een soepele besturing van de machine voor de vereiste output tot 300 ampullen per minuut. De machines met online batchprinten. De Super Silent Machine heeft een minimale geluidsoverlast en resulteert dus in een verhoogde productiviteit onder het personeel. De hellende invoertrechter zorgt voor een gelijkmatige stroom van te labelen objecten.