Automatische etiketteermachine voor natte lijm

Automatische etiketteermachine voor natte lijm
Automatische fles natte lijm etiketteermachine etiketteert automatisch ronde containers van glas, plastic, aluminium, huisdier, kartonnen container, zal labels in verticale positie omwikkelen met behulp van koude lijm. De machine is stijf, veelzijdig en ontworpen met het oog op betrouwbaarheid en verbetering van de operationele efficiëntie. Bovendien heeft hij verschillende exclusieve kenmerken die extra voordelen bieden.
1, Natte lijm etiketteermachine keurt volwassen PLC controlesysteem goed
2, lijm etiketteermachine omvat de transportband, plak het etiket op de fles met lijm
3, Etiketteringsmachine met natte lijm wordt veel gebruikt voor het labelen van het ronde object in industrieën zoals voedsel, medicijnen, dagelijkse chemicaliën, enzovoort.

ModelFlessenlijm Etiketteringsmachine
RIJDENSchakelmotor aangedreven
FLES DIAMETERФ55-110 mm
FLES HOOGTE60-450 mm
ETIKETTERINGSNELHEID50-120 stuks / min
ETIKETTERINGBreedte: 20-220 mm Lengte: 80-370 mm
MACHINE GROOTTE2400 * 824 * 1100 mm
PRECISIE± 1 mm
IngangsvermogenAC 220V / 380V 50 / 60Hz 750W

Producteigenschappen

* Werking: de etiketdoos van de natte lijm-etiketteermachine kan worden gewijzigd volgens de verschillende etiketgrootte.

* Materiaal: Lijm-etiketteermachine is gemaakt van SUS304 roestvrij staal

* Configuratie: etiketteermachine voor natte lijm gebruikt bekende Japanse, Duitse, Amerikaanse, Koreaanse of Taiwanese merkonderdelen

* Gebaseerd op de schroeffles die binnenkomt, bewegende flessen zijn stabieler.

* Etikettendoos kan worden bediend om aan verschillende etiketteringsverzoeken te voldoen.

* De grootte van de labelbox kan worden gewijzigd volgens de verschillende labelafmetingen. De bediening is handig en gemakkelijk.

* Het gebruikt de lijmpomp en de lijm kan circulair worden gebruikt. De hoeveelheid vloeiende lijm kan ook worden gewijzigd om aan verschillende etiketteringsverzoeken te voldoen.

* Vergelijk met zelfklevende etiketten, papieren etiketten zijn goedkoop.

Details

Voordelen

1. Gehele machinegebruik 304 roestvrij staal en geavanceerde aluminiumlegering, voldoen aan het GMP-vereiste.

2. Automatische labelverzending, automatisch plakken, automatisch labelen die de efficiëntie van het labelen sterk verbeteren.

3. Geavanceerd compatibel mens-machine-interfacesysteem, eenvoudig en intuïtief, boordevol functies, met rijke online helpfuncties.

4. Met behulp van roterende schroefgeleider de flessen op de transportband, de fles loopt soepel en de positionering is betrouwbaar. Met behulp van het rolmechanisme is het plakken van het etiket goed, is de betrouwbaarheid van de etikettering verbeterd, is het beschermingsapparaat uitgerust zonder dat er een fles wordt verzonden, geen etiket eruit, geen pasta, geen etikettering enzovoort.

5. De hoogzuivere koperen lijmdoos is afgestemd op de roestvrijstalen roller om het proces nauwkeurig te maken. De lijmdikte kan naar behoefte worden aangepast en de lijm is gelijk, om lijmverspilling en het fenomeen van lijmlekkage te elimineren.

6. De speciale rubberen rol wordt behandeld door verschillende processen zonder vervorming en slijtvastheid. De lijm is uniform en licht, en de hoeveelheid lijm wordt bespaard.

7. Intelligente controle, automatische foto-elektrische tracking, wanneer er geen object en geen etikettering, geen automatische labelcorrectie en automatische labeldetectiefunctie, om lijmlekkage en labelafval te voorkomen.

8. Met het vacuümzuigsysteem en de riemsamenwerking, kan het etiket vlot op fles plakken.

9. Met behulp van de frequentieomvormer kan het toerental van de motor vrij worden aangepast en wordt de labelcapaciteit vrij geregeld.

10. Het kan alleen werken, en kan ook de productielijn verbinden.

11. Het scheidingsontwerp van lijmdoos, gecoat rubberen wiel en roterende toren, maakt eenvoudige en snelle reiniging mogelijk.

12. De hele machine wordt geselecteerd door de wereldberoemde elektrische configuratie om de kwaliteit te waarborgen, stabieler, langer gebruik en minder onderhoud te garanderen.

13. De snelheid van etikettering, transport en flessenscheiding kan een traploze snelheidsregeling realiseren en aanpassen aan de behoefte.

14. De afstelling is eenvoudig, de vervanging van een klein aantal onderdelen zoals de koepel, de vacuümband enzovoort, kan snel worden aangepast en tevreden zijn met verschillende specificaties van de fles. En de correctiefactoren kunnen maximaal worden uitgesloten.