Producten

VKPAK heeft automatische labelmachines voor drukgevoelige papieren labels en polyethyleen hoeslabels en krimplabels voor het hele lichaam. Onze automatische systemen kunnen worden geconfigureerd voor front-, back-, wrap- en meerzijdige toepassingen. Onze state-of-the-art capaciteiten omvatten ook print & apply technologie voor UPC-codering.

VKPAK produceert een breed scala aan automatische labelsystemen om aan uw labelbehoeften te voldoen. Het hart van elke automatische etiketteermachine is het controlesysteem. VKPAK heeft de meest geavanceerde bedieningselementen op de huidige markt ontwikkeld met een duizelingwekkende reeks opties die in al onze etiketteringssystemen zijn opgenomen. Bovendien zijn de bedieningselementen aanpasbaar voor speciale toepassingen die u mogelijk heeft.

Of u nu een boven-, onder-, voorkant, achterkant, wikkel, nek of een combinatie hiervan nodig heeft, wij kunnen een automatisch labelsysteem leveren dat aan uw behoeften voldoet. Op deze pagina vindt u vele soorten standaard automatische labelapparatuur, maar aarzel niet om ons te bellen voor eventuele speciale behoeften, want de kans is groot dat we ze kunnen integreren in het labelingsysteem dat u nodig heeft.